itulau

Tala Fou

Le 15th Shenzhen International Battery Technology Exchange / Faʻaaliga o loʻo faagasolo!

CIBF2023 lima i lima e fatu ai se lumanaʻi lanu meamata ma atamai

Dongguan Lituo Testing Instrument Co., LTD

Numera Faleoloa : 11T354-1

Me 16 -18, 2023, le vaaiga lauiloa feutagaiga

I lenei faʻaaliga, na faʻaalia ai e le Lituo Testing Instruments le tele o mea faʻataʻitaʻiga o le siosiomaga, e aofia ai le vevela ma le malulu o suʻega suʻega, potu suʻega o le UV UV, potu suʻega o le xenon lamp, ma isi.

1. O le malulu ma le vevela potu suʻega aafiaga e mafai ona fesuiaʻi i le tulaga maualuga poʻo le maualalo o le vevela i se taimi pupuu e faʻataʻitaʻiina ai le ogaoga o le vevela o aʻafiaga, lea e mafai ona fesoasoani i pisinisi ma faʻalapotopotoga suʻesuʻe faasaienisi e faʻaleleia le lelei o oloa ma suʻesuʻega ma atinaʻe lelei.

img (1)

O le potu su'esu'e o le matua o le UV o se masini e su'e ai le tumau o oloa i lalo o tulaga o le UV, lea e mafai ona maua ai le lagolago fa'apitoa mo le atina'eina ma le gaosiga o oloa.

img (2)

Xenon lamp aging suʻega potu suʻesuʻe faʻataʻitaʻiga matua e ala i le faʻaalia o mea faʻataʻitaʻiga i le malamalama ma le vevela o le moli xenon arc, lea e mafai ona faia ai se iloiloga moni ma saʻo o mea i lalo o tulaga eseese tau.

img (3)

E mafai ona faʻaaogaina potu suʻega lua-laupapa maualuga ma maualalo e faʻatino ai le maualalo o le vevela, suʻega maualuga o le vevela ma le suʻega faifai pea o le vevela i luga o oloa, e faia ai suʻega atoa ma iloiloga o tala eseese, ina ia mautinoa lona saogalemu ma le faʻamaoni.

img (4)

I le faʻaopoopoga i le faʻaalia o oloa, o loʻo i ai foi le 'au faʻapolofesa a Lito Testing Instruments i luga o le saite e tuʻuina atu fautuaga faʻapitoa ma auaunaga, e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.I le fa'aaliga, o se fa'asologa o mea fa'ata'ita'iga o le si'osi'omaga na fa'aalia e Lituo Testing Instruments na fa'amanuiaina e tagata fa'atau i totonu ma fafo, ma sa ta'uta'ua le nofoaga o fale.

img (6)
img (8)

Lituo Testing Instruments, ua tuuto atu i le tuʻuina atu o tagata faʻatau i tulaga maualuga, lelei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga fofo, tautua le tele o pisinisi lauiloa i le fale ma fafo.Lito meafaifa'aili su'ega e le gata o lo'o i ai uiga o le maualuga maualuga ma le maualuga o le lelei, ae fa'apea fo'i le sa'o lelei o fa'ai'uga o su'ega e sili atu, ma ua fa'ailoaina maualuga i le fa'atau fanua.

img (5)
img (7)

Lituo Testing Instruments o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina tekinolosi fou ma metotia faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa ma atoatoa auaunaga, e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le soifua maloloina o le pisinisi fou malosi.O le faʻataunuʻuina o lenei faʻaaliga e maua ai se faʻavae taua mo le fefaʻatauaʻiga ma le galulue faʻatasi o le alamanuia fou malosi i totonu o le fale ma fafo.

img (9)

Taimi meli: Iuni-25-2023