страница

Вести

15-тата меѓународна размена/изложба за технологија за батерии во Шенжен е во тек!

CIBF2023 рака под рака за создавање зелена и интелигентна иднина

Dongguan Lituo Testing Instrument Co., LTD

Кабина бр.: 11T354-1

16-18 мај 2023 година, на сцената популарна консултација

На оваа изложба, Lituo Testing Instruments прикажа разновидна опрема за тестирање на животната средина, вклучително и комора за тестирање на удари со топла и ладна, тест комора за стареење UV UV, тест комора за стареење на ксенонска ламба итн.

1. Комората за тестирање на ладно и топло влијание може да се префрли во состојба на висока или ниска температура за кратко време за да се симулира екстремното температурно влијание, што може да им помогне на претпријатијата и научно-истражувачките институции да го подобрат квалитетот на производот и ефикасноста на истражување и развој.

img (1)

Тест комората за стареење со УВ е уред за тестирање на издржливоста на производите под УВ услови, што може да обезбеди неопходна техничка поддршка за развој и производство на производи.

img (2)

Тестната комора за стареење на ксенонската ламба врши тест за стареење со изложување на примероци од материјалот на светлина и топлинско зрачење на ксенонската лачна ламба, што може да направи вистинска и точна проценка на материјалите под различни климатски услови.

img (3)

Двослојната комора за тестирање со висока и ниска температура може да се користи за да се спроведе тест за ниска температура, висока температура и тест за постојана температура на производите, за да се спроведе сеопфатен тест и евалуација на различни написи, за да се обезбеди нејзината безбедност и сигурност.

img (4)

Покрај прикажувањето производи, професионалниот тим на Lito Testing Instruments е исто така на лице место за да обезбеди технички совети и услуги, да им обезбеди на клиентите професионални, персонализирани решенија за тестирање.На изложбата, серија опрема за тестирање на животната средина прикажана од Lituo Testing Instruments беа фаворизирани од домашни и странски клиенти, а локацијата на штандот беше популарна.

img (6)
img (8)

Lituo Testing Instruments, е посветена на обезбедување на клиентите со висококвалитетни, ефикасни решенија за тестирање на животната средина, сервисирање на многу познати претпријатија дома и во странство.Инструментите за тестирање Lito не само што имаат карактеристики на висока прецизност и висока ефикасност, туку и прецизноста на резултатите од тестот е супериорна и е високо препознаена кај купувачите на терен.

img (5)
img (7)

Lituo Testing Instruments ќе продолжи да истражува нови технологии и методи за тестирање, за да им обезбеди на клиентите попрофесионални и сеопфатни услуги за тестирање, за да го промовира здравиот развој на целата нова индустрија за енергетски батерии.Успешното одржување на оваа изложба обезбедува важна платформа за размена и соработка на индустријата за нови енергетски батерии дома и во странство.

img (9)

Време на објавување: 25 јуни 2023 година