страница

Вести

Lituo успешно ја заврши сеопфатната машина за тестирање на душекот прилагодена за Sealy China

Lituo Testing Instrument Co., Ltd. со гордост објави дека успешно ја заврши сеопфатната машина за тестирање на душекотприлагодени

за Sealy China и успешно го достави до купувачот.

2

Sealy China е влијателна компанија во индустријата за душеци и постелнина, а нејзините производи се светски познати по нивниот висок квалитет и иновативност.Со цел да се осигура квалитетот и безбедноста на своите производи за душеци, Sealy China одлучи да најде доверлив партнер за прилагодување

ефикасна и сигурна сеопфатна машина за тестирање на душекот.По внимателна евалуација и повеќекратни кругови на комуникација, Sealy China го избра Lituo Testing Instrument Co., Ltd. како свој партнер за да ги задоволи потребите за контрола на квалитетот со високи стандарди.

1

Оваа приспособена машина за сеопфатно тестирање на душекот има различни напредни функции и карактеристики дизајнирани да обезбедат квалитет, удобност и издржливост на душеците Sealy China.Може да изврши различни тестови, вклучително и тест за враќање на пролетта, тест за статички притисок, тест за замор итн., за сеопфатна проценка на перформансите на душекот.Дополнително, опремата исто така располага со можности за снимање на податоци со висока прецизност и генерирање извештаи за да и помогне на Sealy China подобро да ги разбере перформансите на своите производи и да направи подобрувања.

При дизајнирање и производство на оваа сеопфатна машина за тестирање на душеци, инженерскиот тим на Lituo Testing Instrument Co., Ltd. целосно ги разгледа специфичните потреби на Sealy China и обезбеди стабилност и доверливост на опремата.Успешната испорака претставува важна пресвртница во соработката и ја означува решителноста и способноста на двете страни заеднички да обезбедат висококвалитетни производи за душеци.


Време на објавување: Октомври-09-2023 година