faqe

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2008, Dongguan Lituo Testing Instrument Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në R&D, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve dhe instrumenteve të testimit.Me një ekip profesional teknik të kërkimit dhe zhvillimit, kompania vazhdimisht inovon dhe prezanton teknologji dhe pajisje të avancuara nga burime vendase dhe të huaja.Gama e produkteve tona përfshin testimin e jetëgjatësisë mekanike të mobiljeve, dhomat e testimit mjedisor, testimin e serisë së banjove dhe instrumente të tjera testimi.Ne gjithashtu ofrojmë zgjidhje të personalizuara testimi bazuar në kërkesat e klientëve.

Duke iu përmbajtur filozofisë së biznesit "të orientuar drejt njerëzve, të bazuar në integritet", kompania promovon vazhdimisht inovacionet teknologjike dhe përmirësimet e produkteve për të përmbushur nevojat e klientëve të ndryshëm.Aktualisht, ne kemi marrë certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe certifikimin CE, dhe kemi fituar nderime të shumta profesionale në fushën e testimit.

Duke ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë, ne kemi fituar besimin dhe mbështetjen e klientëve brenda dhe jashtë vendit.Produktet tona eksportohen në Evropë, Amerikë, Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme dhe rajone të tjera.Në të ardhmen, ne do të vazhdojmë të përkushtohemi për t'u ofruar klientëve produkte dhe shërbime edhe më të mira, duke punuar së bashku për të arritur zhvillim të ndërsjellë dhe rezultate të favorshme.

11
Vite përvojë në R&D dhe prodhimin e instrumenteve të testimit mekanik
Institutet e njohura të inspektimit na caktojnë si furnizues zyrtar
Klientët na zgjodhën ne

SHËRBIMET TONA

indeksi_17

PERSONALIZUAR

Sipas nevojave të ndryshme të klientëve, personalizoni specifikimet, stacionet, parametrat, pamjen, etj., në mënyrë që klientët të mund të marrin instrumentet me kosto më efektive.

indeksi_18

ZGJIDHJE

Ne ofrojmë zgjidhje të përgjithshme të planifikimit laboratorik për klientët tanë.

indeksi_19

Softuer

Ne ofrojmë softuer për monitorimin e pajisjeve laboratorike.

indeksi_20

SHËRBIM PAS SHITJES

Ne ofrojmë shërbimin pas shitjes së produktit, duke përfshirë instalimin dhe vënien në punë të produktit të trajnimit;zëvendësimi falas i pjesëve rezervë brenda periudhës së garancisë;Komunikimi online i anomalive të produktit dhe ofrimi i zgjidhjeve.

TË BËHESH NJË UDHËHEQËS GLOBAL NË TESTIMIN E ZGJIDHJEVE TË INSTRUMENTEVE

Vizioni ynë është të bëhemi një lider global në testimin e zgjidhjeve të instrumenteve, duke ofruar instrumente dhe teknologji testimi me cilësi të lartë, të besueshme dhe inovative për klientët në industri të ndryshme.Ne jemi të përkushtuar për të nxitur përparimet në shkencë dhe teknologji, duke ndihmuar klientët tanë të përmirësojnë cilësinë e produktit, efikasitetin e prodhimit dhe sigurinë përmes matjeve dhe analizave të sakta.Ne përpiqemi për përsosmëri dhe inovacion të vazhdueshëm, duke punuar ngushtë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të personalizuara që plotësojnë nevojat e tyre në zhvillim.Ekipi ynë zotëron ekspertizë dhe aftësi teknike, të përkushtuar për të ofruar shërbime dhe mbështetje të shkëlqyer për klientët tanë.Nëpërmjet përpjekjeve tona, ne synojmë të vendosim standardet e industrisë dhe të bëhemi një partner i besueshëm global në instrumentet e testimit.

212
212

EKIPI YNË

Në kompaninë tonë të instrumenteve të testimit, ne jemi jashtëzakonisht krenarë për shpirtin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm të ekipit tonë.Të bashkuar nga një pasion i përbashkët për përsosmëri, ne bashkëpunojmë për të arritur rezultate të jashtëzakonshme.Bashkëpunimi është në thelb të ekipit tonë.Ndërsa çdo anëtar zotëron shkëlqim individual, ne e kuptojmë rëndësinë e punës së bashku.Ne mbështesim dhe inkurajojmë njëri-tjetrin, duke kapërcyer sfidat si kolektiv.Fryma jonë e ekipit lulëzon, duke na lejuar të përshtatemi me shpejtësi ndaj ndryshimeve dhe të eksplorojmë zgjidhje inovative.

212

EKIPI YNË

Në kompaninë tonë të instrumenteve të testimit, ne jemi jashtëzakonisht krenarë për shpirtin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm të ekipit tonë.Të bashkuar nga një pasion i përbashkët për përsosmëri, ne bashkëpunojmë për të arritur rezultate të jashtëzakonshme.Bashkëpunimi është në thelb të ekipit tonë.Ndërsa çdo anëtar zotëron shkëlqim individual, ne e kuptojmë rëndësinë e punës së bashku.Ne mbështesim dhe inkurajojmë njëri-tjetrin, duke kapërcyer sfidat si kolektiv.Fryma jonë e ekipit lulëzon, duke na lejuar të përshtatemi me shpejtësi ndaj ndryshimeve dhe të eksplorojmë zgjidhje inovative.

DËSHMITJE

Instrumentet që ju rekomandoni janë shumë të përshtatshme për nevojat e testimit të produkteve tona laboratorike, pas shitjes është shumë i durueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tona dhe na udhëzon se si të operojmë, shumë bukur.

Dan Cornilov

Instrumentet që ju rekomandoni janë shumë të përshtatshme për nevojat e testimit të produkteve tona laboratorike, pas shitjes është shumë i durueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tona dhe na udhëzon se si të operojmë, shumë bukur.

Unë vizitova kompaninë tuaj, stafi teknik ishte shumë profesional dhe i durueshëm, do të isha i lumtur të bashkëpunoja përsëri me ju.

Kristian Veliçkov

Unë vizitova kompaninë tuaj, stafi teknik ishte shumë profesional dhe i durueshëm, do të isha i lumtur të bashkëpunoja përsëri me ju.

Para la primera compra, los vendedores y técnicos brindaron el servicio más considerado y meticuloso.La máquina está en stock y la entrega es rápida.La volveremos a comprar.

Osvaldo

Para la primera compra, los vendedores y técnicos brindaron el servicio más considerado y meticuloso.La máquina está en stock y la entrega es rápida.La volveremos a comprar.

Historia e Zhvillimit të Kompanisë

  • 2008 - 2016
  • 2017 - 2022

2008

Vendosja e LITUO

Për shkak të kërkesës së tregut, kompania u krijua.

2011

Fusha kryesore

Suksesi i zhvillimit të softuerit i Makinerisë së Testimit të Kompletitetit të Mobiljeve, Divaneve Gjithëpërfshirëse, Rrotullimit të Dyshekut dhe Karriges së Zyrës.LITUO është kompania e parë e testimit, e cila mund të përdorë një makinë testimi gjithëpërfshirëse për të arritur të gjitha funksionet nga standardet GBT10357.1-10357.7.Dhe mund të testojë 16 stacione pune në të njëjtën kohë.

2013

Zhvillimi dhe Përmirësimi i Softuerit

Faza e përmirësimit të R&D të Gjeneratës së 3-të të Sofeware, fitoi 6 të drejta autoriale softuerësh.Dhe bashkëpunoni me Institutin e Metrologjisë Foshan për të zhvilluar patentat.

2016

Ofroni shërbime të zgjidhjeve laboratorike

Duke u nisur nga planifikimi i projekteve të klientëve, ne i trajnojmë klientët në mënyrë aktive për të kryer planifikimin e kapacitetit të testimit laboratorik, dizajnin e paraqitjes së faqes, personelin, sistemin dhe ndërtimin e programeve dhe pajisjeve të tjera për të siguruar përfundimin me sukses të projekteve të klientëve.

2017

Mori Certifikatën e Ndërmarrjes së Teknologjisë së Lartë të Provincës Guangdong.Marrë Anëtar i Shoqatës së Industrisë Inteligjente të Prodhimit Dongguan.

2018

Merr Certifikimin e Sistemit të Mbrojtjes së Pronësisë Intelektuale.

2019

Mori këshillin e Shoqatës së Industrisë Inteligjente të Prodhimit Dongguan.

'19-'22

Përqendrohuni në Kërkimin dhe Zhvillimin e Hardware Sanitar dhe Testimin Mjedisor Machie.Marrë një numër patentash kërkimi dhe zhvillimi, pajisjet tona të testimit kanë ndihmuar shumë ndërmarrje të përmirësojnë cilësinë e produktit dhe të zvogëlojnë kostot e prodhimit.