Pajisjet e testimit të mobiljeve
Pajisjet e testimit të lëndëve të para
Pajisjet e testimit të mjedisit

SHËRBIMET TONA

Ekipi ynë zotëron ekspertizë dhe aftësi teknike, të përkushtuar për të ofruar shërbime dhe mbështetje të shkëlqyer për klientët tanë.

Të personalizuara

Të personalizuara

Specifikimet, stacionet, parametrat, pamja janë të personalizueshme.

Zgjidhje

Zgjidhje

Ne ofrojmë zgjidhje të përgjithshme të planifikimit laboratorik për klientët tanë.

Software

Software

Ne ofrojmë softuer për monitorimin e pajisjeve laboratorike.

Shërbimi pas shitjes

Shërbimi pas shitjes

Montimi i produktit trajnues,ndërrimi falas i pjesëve të këmbimit,konsultimi online.

indeksi_7

rreth nesh

Themeluar në vitin 2008

E themeluar në vitin 2008, Dongguan Lituo Testing Instrument Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në R&D, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve dhe instrumenteve të testimit.Me një ekip profesional teknik të kërkimit dhe zhvillimit, kompania vazhdimisht inovon dhe prezanton teknologji dhe pajisje të avancuara nga burime vendase dhe të huaja.Gama e produkteve tona përfshin testimin e jetëgjatësisë mekanike të mobiljeve, dhomat e testimit mjedisor, testimin e serisë së banjove dhe instrumente të tjera testimi.Ne gjithashtu ofrojmë zgjidhje të personalizuara testimi bazuar në kërkesat e klientëve.

  • 15vite përvojë në R&D dhe prodhimin e instrumenteve të testimit mekanik
  • 35institutet e njohura të inspektimit na caktojnë si furnizues zyrtar
  • 150000klientët na zgjodhën ne
Lexo më shumë

Produkt i nxehtë

Ne jemi të përkushtuar të promovojmë progresin teknologjik dhe të ndihmojmë klientët të përmirësojnë cilësinë e produktit, efikasitetin e prodhimit dhe sigurinë përmes matjeve dhe analizave të sakta.

Makinë gjithëpërfshirëse testuese për mekanikën e mobiljeve Makinë gjithëpërfshirëse testuese për mekanikën e mobiljeve

Makinë gjithëpërfshirëse testuese për mekanikën e mobiljeve

LT – JJ13-1 Makinë për testimin e qëndrueshmërisë së mbështetëses së sediljes së karriges së zyrës LT – JJ13-1 Makinë për testimin e qëndrueshmërisë së mbështetëses së sediljes së karriges së zyrës

LT – JJ13-1 Makinë për testimin e qëndrueshmërisë së mbështetëses së sediljes së karriges së zyrës

LT-JJ28 Pajisje për testimin e divaneve LT-JJ28 Pajisje për testimin e divaneve

LT-JJ28 Pajisje për testimin e divaneve

Makinë për testimin e dyshekut Makinë për testimin e dyshekut

Makinë për testimin e dyshekut

LT-WY13 Unaza e sediljes së tualetit dhe makineri e testimit të jetëgjatësisë LT-WY13 Unaza e sediljes së tualetit dhe makineri e testimit të jetëgjatësisë

LT-WY13 Unaza e sediljes së tualetit dhe makineri e testimit të jetëgjatësisë

LT – LLN02 – AS Testues i tensionit të sistemit të servo kompjuterit LT – LLN02 – AS Testues i tensionit të sistemit të servo kompjuterit

LT – LLN02 – AS Testues i tensionit të sistemit të servo kompjuterit

logo22229
logo222210
logo222217
logo222218
logo222220
logo222221
logo22221
logo22222
logo22223
logo22225
logo22224
logo222216
logo22226
logo222215
logo222212
logo222213
logo222214
logo222211
logo22228
logo22227
logo222219

ARRIALET E REJA

Siguroni instrumente dhe teknologji testimi me cilësi të lartë, të besueshme dhe inovative për klientët në industri të ndryshme.

Makinë gjithëpërfshirëse testuese për mekanikën e mobiljeve

Makinë gjithëpërfshirëse testuese për mekanikën e mobiljeve

LT – JJ13-1 Makinë për testimin e qëndrueshmërisë së mbështetëses së sediljes së karriges së zyrës

LT – JJ13-1 Makinë për testimin e qëndrueshmërisë së mbështetëses së sediljes së karriges së zyrës

LT-JJ02-C Testues i mbështetëses së karriges së zyrës (lloji i tërheqjes së pasme)

LT-JJ02-C Testues i mbështetëses së karriges së zyrës (lloji i tërheqjes së pasme)

LT-JJ28 Pajisje për testimin e divaneve

LT-JJ28 Pajisje për testimin e divaneve

Makinë për testimin e dyshekut

Makinë për testimin e dyshekut

Dhoma e provës së motit të llambës ksenon

Dhoma e provës së motit të llambës ksenon

LT-WY13 Unaza e sediljes së tualetit dhe makineri e testimit të jetëgjatësisë

LT-WY13 Unaza e sediljes së tualetit dhe makineri e testimit të jetëgjatësisë

LT – LLN02 – AS Testues i tensionit të sistemit të servo kompjuterit

LT – LLN02 – AS Testues i tensionit të sistemit të servo kompjuterit

Të gjitha Produktet

Historia e Zhvillimit të Kompanisë

  • 2008 - 2016
  • 2017 - 2022

2008

Vendosja e LITUO

Për shkak të kërkesës së tregut, kompania u krijua.

2011

Fusha kryesore

Suksesi i zhvillimit të softuerit i Makinerisë së Testimit të Kompletitetit të Mobiljeve, Divaneve Gjithëpërfshirëse, Rrotullimit të Dyshekut dhe Karriges së Zyrës.LITUO është kompania e parë e testimit, e cila mund të përdorë një makinë testimi gjithëpërfshirëse për të arritur të gjitha funksionet nga standardet GBT10357.1-10357.7.Dhe mund të testojë 16 stacione pune në të njëjtën kohë.

2013

Zhvillimi dhe Përmirësimi i Softuerit

Faza e përmirësimit të R&D të Gjeneratës së 3-të të Sofeware, fitoi 6 të drejta autoriale softuerësh.Dhe bashkëpunoni me Institutin e Metrologjisë Foshan për të zhvilluar patentat.

2016

Ofroni shërbime të zgjidhjeve laboratorike

Duke u nisur nga planifikimi i projekteve të klientëve, ne i trajnojmë klientët në mënyrë aktive për të kryer planifikimin e kapacitetit të testimit laboratorik, dizajnin e paraqitjes së faqes, personelin, sistemin dhe ndërtimin e programeve dhe pajisjeve të tjera për të siguruar përfundimin me sukses të projekteve të klientëve.

2017

Mori Certifikatën e Ndërmarrjes së Teknologjisë së Lartë të Provincës Guangdong.Marrë Anëtar i Shoqatës së Industrisë Inteligjente të Prodhimit Dongguan.

2018

Merr Certifikimin e Sistemit të Mbrojtjes së Pronësisë Intelektuale.

2019

Mori këshillin e Shoqatës së Industrisë Inteligjente të Prodhimit Dongguan.

'19-'22

Përqendrohuni në Kërkimin dhe Zhvillimin e Hardware Sanitar dhe Testimin Mjedisor Machie.Marrë një numër patentash kërkimi dhe zhvillimi, pajisjet tona të testimit kanë ndihmuar shumë ndërmarrje të përmirësojnë cilësinë e produktit dhe të zvogëlojnë kostot e prodhimit.

EKIPI YNË

EKIPI YNË

Në kompaninë tonë të instrumenteve të testimit, ne jemi jashtëzakonisht krenarë për shpirtin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm të ekipit tonë.Të bashkuar nga një pasion i përbashkët për përsosmëri, ne bashkëpunojmë për të arritur rezultate të jashtëzakonshme.Bashkëpunimi është në thelb të ekipit tonë.Ndërsa çdo anëtar zotëron shkëlqim individual, ne e kuptojmë rëndësinë e punës së bashku.Ne mbështesim dhe inkurajojmë njëri-tjetrin, duke kapërcyer sfidat si kolektiv.Fryma jonë e ekipit lulëzon, duke na lejuar të përshtatemi me shpejtësi ndaj ndryshimeve dhe të eksplorojmë zgjidhje inovative.

Grafiku entitativ i seminarit

ekipi ynë 2
ekipi ynë 3
ekipi ynë 5
ekipi ynë 7
ekipi ynë 8
ekipi ynë 9
ekipi ynë 10
ekipi ynë 11
ekipi ynë 4
ekipi ynë 12
环境
UV

lajmet tona më të fundit

Duke u fokusuar në Li Tuo dhe duke përcjellë tendenca të reja në industrinë e testimit mjedisor.

Kano Group Co., Ltd. bleu me sukses një makineri të avancuar të testimit gjithëpërfshirës të mobiljeve nga Lituo Company.

Kano Group Co., Ltd. bleu me sukses një makineri të avancuar të testimit gjithëpërfshirës të mobiljeve nga Lituo Company.

Kano Group Co., Ltd. është një kompani e markës së re me një vizion ndërkombëtar, kompania fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e mobiljeve të zyrës, dhe është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve zgjidhje të përgjithshme profesionale të hapësirave për zyra.Suksesi i Kano Group Co., Ltd.

Lituo ka përfunduar me sukses një makinë testimi gjithëpërfshirës të dyshekut të personalizuar për Sealy China

Lituo ka përfunduar me sukses një makinë testimi gjithëpërfshirës të dyshekut të personalizuar për Sealy China

Lituo Testing Instrument Co., Ltd. është krenare të njoftojë se ka përfunduar me sukses një makinë testimi gjithëpërfshirës të dyshekut të personalizuar për Sealy China dhe ia ka dorëzuar me sukses klientit.Sealy China është një kompani me ndikim në industrinë e dyshekëve dhe shtratit, dhe prodhuesi i saj...

Cilat janë llojet e baterive të automjeteve me energji të re?

Cilat janë llojet e baterive të automjeteve me energji të re?

Me zhvillimin e vazhdueshëm të automjeteve me energji të re, edhe bateritë e energjisë po marrin gjithnjë e më shumë vëmendje.Bateria, motori dhe sistemi i kontrollit elektrik janë tre komponentët kryesorë të automjeteve me energji të re, ndër të cilat bateria e energjisë është pjesa më kritike, mund të thuhet se është “ai...

Duke u bërë një lider global në testimin e zgjidhjeve të instrumenteve

Vizioni i Korporatës

Duke u bërë një lider global në testimin e zgjidhjeve të instrumenteve

Vizioni ynë është të bëhemi një lider global në testimin e zgjidhjeve të instrumenteve, duke ofruar instrumente dhe teknologji testimi me cilësi të lartë, të besueshme dhe inovative për klientët në industri të ndryshme.Ne jemi të përkushtuar për të nxitur përparimet në shkencë dhe teknologji, duke ndihmuar klientët tanë të përmirësojnë cilësinë e produktit, efikasitetin e prodhimit dhe sigurinë përmes matjeve dhe analizave të sakta.

Lexo më shumë

Dëshmitë

Çfarë po thonë klientët?

Instrumentet që ju rekomandoni janë shumë të përshtatshme për nevojat e testimit të produkteve tona laboratorike, pas shitjes është shumë i durueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tona dhe na udhëzon se si të operojmë, shumë bukur.

Dan Cornilov

Dan Cornilov

Klient i vjetër

Unë vizitova kompaninë tuaj, stafi teknik ishte shumë profesional dhe i durueshëm, do të isha i lumtur të bashkëpunoja përsëri me ju.

Kristian Veliçkov

Kristian Veliçkov

Klient i vjetër

Para la primera compra, los vendedores y técnicos brindaron el servicio más considerado y meticuloso.La máquina está en stock y la entrega es rápida.La volveremos a comprar.

Osvaldo

Osvaldo

Klient i vjetër

Certifikata

certifikata 3
certifikata 1
certifikatën 2

Ekipi ynë posedon ekspertizë dhe aftësi teknike të dedikuara për të ofruar shërbime dhe mbështetje të shkëlqyer për klientët tanë.